Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Κοινή ανακοίνωση απο τους Προέδρους των Σωματείων ΠΕΠΕ - ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την συνάντηση με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι την Πέμπτη 21 Απριλίου κληθήκαμε από την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να ενημερωθούμε για την συζήτηση της αυριανής ημερήσιας διάταξης. Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΠΕΠΕ που συνεδρίαζε εκείνη την ώρα και αποδέχτηκε
την πρόσκληση για ενημέρωση αλλά και αντίστοιχη αποδοχή της πρόσκλησης από το προεδρείο της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσήλθαμε στις 8 μμ στο κτίριο της Καρόλου.

Παρά τα συμφωνηθέντα η Δημοκρατική Συμπαράταξη-Ε.Σ.Α.Σ (ΠΑΣΚ) και η ΔΑΚΕ-Νέα Έλξη παρουσιάστηκαν στην συνάντηση και χωρίς προηγουμένως να μας έχουν ενημερώσει δήλωσαν ότι δεν αποδέχονται την πρόσκληση (που είχαν ήδη αποδεχτεί λίγη ώρα πριν!!!!) για ενημέρωση επειδή δεν κλήθηκε η Ομοσπονδία.

Για άλλη μία φορά οι εκπρόσωποι των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ επιχείρησαν μέσα απο τακτικισμούς να αποκομίσουν μικροπαραταξιακά οφέλη, αδιαφορώντας για την ενημέρωση των συναδέλφων την ώρα μάλιστα που τα δύο σωματεία είχαν συμφωνήσει ομόφωνα να θέσουν ως θέμα την απουσία της Ομοσπονδίας στην συνάντηση και πως επρόκειτο για απλή ενημέρωση και όχι για διαβούλευση.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι την 1η Δεκεμβρίου του 2014, στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το έγγραφο που κοινοποιούμε για την ενημέρωση τους ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ η ανάπτυξη από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ της επίμαχης δραστηριότητας (freight forwarder) ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ η ΠΟΣ να αντιδράσει ή να προβάλει καν το επιχείρημα για διαβούλευση.

Καλούμε τους συναδέλφους να αναλογιστούν το ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι παίζουν παιχνίδια τις πλάτες τους.

Εμείς τηρώντας την απόφαση των ΔΣ ξεκαθαρίσαμε στην διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι η παρουσία μας είναι καθαρά για ενημερωτικούς λόγους και ότι στην διαβούλευση θα πρέπει να είναι παρούσα ΚΑΙ η Ομοσπονδία.

Η διοίκηση μας ανέλυσε την άποψη της για την ημερήσια διάταξη και στην συνέχεια αποχωρήσαμε.




                      Κώστας Γενιδούνιας                           Παναγιώτης  Κολοκοτρώνης





Δημοσιεύουμε το επίμαχο κείμενο της απόφασης της 1ης Δεκεμβρίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου