Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 25/04/2016   
        


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ενημερώνουμε ότι οι στάσεις εργασίας του προσωπικού μας, οι οποίες σας είχαν αναγγελθεί με την από 19-04-2016 εξώδικη διαμαρτυρία - γνωστοποίηση στάσεων εργασίας για την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 27, 28 και 29 Απριλίου 2016 και ώρες 05:00 έως 08:00, 13:00 έως 16:00 και 21:00 έως 24:00 ανεστάλησαν με ομόφωνη απόφαση του προεδρείου του Σωματείου μας έπειτα από γραπτές διαβεβαιώσεις που μας δόθηκαν,  για όλα τα ζητήματα που θέσαμε προς την διοίκηση.
Συγκεκριμένα η διοίκηση δεσμεύτηκε γραπτώς όπως:

Α) άμεση χορήγηση ραδιοτηλεφώνων στους συναδέλφους ελεγκτές που καλύπτουν την γραμμή Κιάτο – Αεροδρόμιο.
Β) άμεση διαβίβαση στο υπουργείο Μεταφορών νέα λίστα 15 ονομάτων μεταταγμένων συναδέλφων μας προκειμένου να εκδοθεί και νέο ΦΕΚ για την άμεση επιστροφή τους.
Γ) επίσημο αίτημα προς την ελληνική αστυνομία προκειμένου να υπάρξει άμεση κάλυψη 5 σταθμών αιχμής τις ώρες άφιξης και αναχώρησης του τρένου, προκειμένου να αντιμετωπίζονται τυχόν προβλήματα.
Δ) αίτημα υλοποίησης πρότασης του Σωματείου μας προς τον αρμόδιο φορέα ούτως ώστε να μετακινούνται οι πρόσφυγες με τα τοπικά τρένα χωρίς να χρειάζονται τίτλο μεταφοράς, αλλά και χωρίς να ζημιώνεται η εταιρεία.
Ε) λεπτομερής καταγραφή όλων των τεχνικών ζητημάτων που οφείλονται σε ελλείψεις του τροχαίου υλικού και προσπάθεια αποκατάστασης τους, μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Το Σωματείο μας εκτιμώντας την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης, καθώς και την σταθερή του θέση για αποφυγή ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού μέσα στις γιορτές, αποφάσισε ύστερα από όλα αυτά να μεταθέσει χρονικά τις στάσεις για 15 ημέρες, προκειμένου να αποτυπωθούν και εμπράκτως οι γραπτές διαβεβαιώσεις των διοικούντων.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γ.Γραμματέας


Παναγιώτης Κολοκοτρώνης                             Κωνσταντίνος Σκουτέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου