Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

2η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 09-04-2016 η 2η Πανελλαδική Συνέλευση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ στα κτίρια της Καρόλου στον 9ο όροφο.
Αρκετοί συνάδελφοι για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρόν σε αυτό το δεύτερο κάλεσμα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ που είχε απευθύνει  η συντονιστική επιτροπή και τα μέλη της, μέσω του γενικού γραμματέα(όπως είχε ψηφιστεί από την 1η Πανελλαδική Συνέλευση ) κ. Λιανού Θεόδωρου.






Επίσης με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε και συναδέλφους από όλες τις έδρες που ήρθαν για να συμμετάσχουν στην συνέλευση. Τέλος μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣ κ. Καραδήμας Χάρης, ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ Γενιδούνιας Κων/νος και ο πρόεδρος της ΠΕΣΟΣΕ  Μπούρας Ανδρέας και ο κ. Σουρμελής Κων/νος.
 Ο κ. Λιανός άνοιξε την διαδικασία της Συνέλευσης προτείνοντας για πρόεδρο της συνέλευσης  τον κ. Λουκόπουλο Γεώργιο. Στην αρχική τοποθέτηση ο κ Λιανός αναφέρθηκε σε θέματα οργάνωσης της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και στην δημιουργία ενός ταμείου το οποίο θα είναι σε θέση σε λίγους μήνες να εξυπηρετήσει διάφορα τρέχοντα έξοδα.


Στην συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες του προέδρου της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Κολοκοτρώνη, και του μέλους του Δ.Σ της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εκπρόσωπου των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.Ζαβογιάννη Βασίλειου με θέματα που αφορούν την δράση του σωματείου και την πορεία της  ιδιωτικοποίησης. Ακολούθησαν οι ομιλίες του αντιπροέδρου της ΠΟΣ, ενημέρωση για την Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας  και του προέδρου της ΠΕΠΕ ο οποίος αναφέρθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους όλων των ειδικοτήτων και την κοινή δράση που πρέπει να έχουμε,  για να πετύχουμε τους στόχους, παραμερίζοντας τις κλαδικές διαφορές που κατά το παρελθόν δημιουργήθηκαν.   
Επίσης ακολούθησαν οι ομιλίες του προέδρου της ΠΕΣΟΣΕ Μπούρα Ανδρέα, του κ.Σουρμελή και του κ. Κτιστάκη Ευάγγελου αναπληρωτή γραμματέα της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Τέλος το λόγο πήραν οι συνάδελφοι κ.Ρετσίνας Ιωάννης Πρόεδρος Τοπικής Γραμματείας του Α.Ι.Ρ και οι συνάδελφοι από τις έδρες τις Λάρισας κ.Λεβέντης Θεόδωρος, της Θεσσαλονίκης κ.Κοκμένογλου Γεώργιος, της Κορίνθου κ.Βιώνης Ιωάννης αναφέροντας γενικότερα την κατάσταση και τα προβλήματα των συναδέλφων που εργάζονται εκεί. Το λόγοι επίσης πήραν οι κ.Βόμπρας Γεώργιος, κ.Μεταξιώτης Ιωάννης και κ.Μανούκος Γεώργιος. 




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για την παρουσία τους και ειδικότερα σε αυτούς που ήρθαν από μακριά, ελπίζουμε και θέλουμε η 3η Παννελαδική Συνέλευση να γίνει σε κάποια άλλη έδρα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου