Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 Αθήνα, 21/4/2016
Αριθ.Πρωτ. 38886

   
            ΠΡΟΣ: 1. Πρόεδρο ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Παναγιώτη Θεοχάρη
                      2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Φίλιππο Τσαλίδη
                     3. Μέλη ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Κύριοι,

    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών παραμένει διαχρονικά σταθερή στις θέσεις της και αγωνίζεται για ένα ενιαίο – δημόσιο σιδηρόδρομο με στρατηγικές συμμαχίες προς όφελος του λαού και της χώρας. Η θέση μας αυτή πέραν του ότι εκφράζει μία κυρίαρχη ιδεολογική αντίληψη, αντίθετη με την πολιτική που προωθείται από τις προηγούμενες αλλά και τη σημερινή κυβέρνηση, τεκμηριώνει επιχειρηματικά, ότι η πολυδιάσπαση του σιδηροδρόμου και η πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον.

Σύμφωνα με αυτές τις θέσεις και επειδή στην ημερήσια διάταξη για το Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στις 22/4/2016 στο 8ο θέμα προβάλλεται η δημιουργία θυγατρικής εταιρείας, σας εκφράζουμε την αντίθεσή μας στην περαιτέρω διάσπαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Επίσης, στο 7ο θέμα αναγράφεται η προμήθεια τροχαίου υλικού. Εμείς θεωρούμε ότι η προώθηση οποιουδήποτε επιχειρησιακού σχεδιασμού και βραχυπρόθεσμης επένδυσης απαιτεί και έναν επιχειρησιακό χρονικό ορίζοντα που σύμφωνα με το σχεδιασμό της κυβέρνησης δεν υφίσταται.
Σε κάθε περίπτωση, είτε η εταιρεία ιδιωτικοποιηθεί στις 31/5/2016 ζήτημα με το οποίο εμείς διαφωνούμε και θα το αντιπαλέψουμε, είτε ακυρωθεί η ιδιωτικοποίηση οπότε θα προκύψει ένα άλλο σχέδιο που σύμφωνα με αυτά που μας δηλώσατε δεν γνωρίζετε, είναι αδύνατον η εταιρεία να προωθεί τέτοια θέματα.
Ζητάμε την απόσυρση των δύο θεμάτων που προαναφέρουμε και θα επιθυμούσαμε μία πιο πληρέστερη ενημέρωση κοινοποιώντας μας τις εισηγήσεις γι΄αυτά τα δύο θέματα.
                 Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
   ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ       ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6 – 106 77 ΑΘΗΝΑ,  6 RUE KANIGOS – 106 77 ATHENS,  TEL:210 38 38 133, 210 38 38 197,  FAX: 210 38 42 188  
e-mail: fechemin@otenet.gr                                               www.omospondiasidirodromikon.blogspot.gr      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου