Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Αθήνα, 11/4/2016
Αριθ.Πρωτ. 38873


          ΠΡΟΣ: 1. Πρόεδρο ΔΣ/ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Παναγιώτη Θεοχάρη
          2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ.Φίλιππο Τσαλίδη

Κύριοι,

    Κατά τη συνάντησή μας την περασμένη Τρίτη 5 Απριλίου 2016, μας ανακοινώσατε ότι εντός των επόμενων ημερών και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μας αποστείλετε το νέο Οργανόγραμμα και το Προσοντολόγιο της εταιρείας (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία διαβούλευσης καθώς αρμόδια για τη διαβούλευση είναι μόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Η διαβούλευση πραγματοποιείται δημόσια. Είναι μία δημοκρατική διαδικασία όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι εκπρόσωποί τους, καταθέτουν ελεύθερα τις προτάσεις τους.

Παρά το ότι δεν έχει γίνει κοινοποίηση προς την Π.Ο.Σ. μέχρι σήμερα, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το Οργανόγραμμα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σιδηροδρομικό blog το οποίο κοινοποιήσατε επιλεκτικά στο Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε.
Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της επιλεκτικής ενέργειάς σας, διά της μεθόδου των διαρροών που παραπέμπει σε άλλες προθέσεις…..
Έκπληξη επίσης προκαλεί ότι μαζί με το Οργανόγραμμα, αποστείλατε ηλεκτρονικά στο Σωματείο της Π.Ε.Π.Ε. και έγγραφο πρότασης τροπολογίας το οποίο επίσης αναρτήθηκε στα blog. Και ενώ έχει σταλεί ηλεκτρονικά από το e-mail της Π.Ε.Π.Ε., εσείς αναρωτιέστε πώς διέρρευσε, υποψιαζόμενοι την Π.Ο.Σ., η οποία το παρέλαβε μόνο σε έντυπη μορφή και όχι ηλεκτρονικά.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τη σκοπιμότητα  των διαρροών αλλά και της προσπάθειας δημιουργίας δυσμενούς εχθρικού κλίματος κατά της Π.Ο.Σ.
Για άλλη μια φορά τονίζουμε ότι επιδίωξη μας, είναι η καλή και αγαστή συνεργασία μας, για την εύρυθμη λειτουργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προς όφελος όχι μόνο της εταιρείας αλλά και των εργαζομένων σε αυτήν και δεν είμαστε διατεθειμένοι να επιτρέψουμε κανενός «παιχνίδια» εις βάρος τους.
      Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


ΚΑΝΙΓΓΟΣ 6 – 106 77 ΑΘΗΝΑ,  6 RUE KANIGOS – 106 77 ATHENS,  TEL:210 38 38 133, 210 38 38 197,  FAX: 210 38 42 188  
e-mail: fechemin@otenet.gr               www.omospondiasidirodromikon.blogspot.gr      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου