Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ




27/1/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Πραγματοποιήθηκε εχθές, έπειτα από πρόσκληση της διοίκησης, συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου μας με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.


Αφού δόθηκαν εξηγήσεις από την πλευρά της διοίκησης σχετικά με την απάντηση στο εξώδικο που είχε σταλεί προς το Σωματείο μας και δηλώνοντας πως πρόκειται καθαρά για παρεξήγηση, αφού ποτέ δεν ήταν πρόθεση της διοίκησης να αμφισβητήσει ή να προσβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο το Σωματείο της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έγινε συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν το Σωματείο μας.

Επίσης το Σωματείο πρότεινε την άμεση θέσπιση βαθμολογίου – καθηκοντολογίου, δεσμευόμενο πως θα καταθέσει την ερχόμενη εβδομάδα συγκεκριμένη πρόταση. Η διοίκηση αποδέχθηκε το αίτημα και συμφωνήθηκε νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον το Σωματείο ζήτησε την παρουσία τουλάχιστον 2 συναδέλφων του κλάδου Ελέγχου και Κίνησης στα αρτηριακά τρένα. Η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι θα εξαντλήσει όλα της τα περιθώρια προκειμένου να υλοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα, το οποίο και θεωρεί σωστό! 

Ακόμα το Σωματείο ζήτησε την πλήρη στελέχωση όλων των επιβατικών αμαξοστοιχιών με προσωπικό Ελέγχου και Κίνησης.

Τονίστηκε από πλευράς Σωματείου η ανάγκη τακτοποίησης όλων των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς το προσωπικό, καθώς και την πληρωμή όσων εκκρεμοτήτων υπάρχουν από τα παρελθόντα έτη (άδειες και αναπαύσεις), κάτι που ήδη έχει δρομολογήσει η διοίκηση όπως μας πληροφόρησε.

Κλείνοντας την συνάντηση, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος εξήραν τις προσπάθειες που κατέβαλλε το προσωπικό μέσα σε ακραία καιρικά φαινόμενα και μας δήλωσε ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες πράξεις αναγνώρισης προς το προσωπικό αυτό!



Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας
          Παν. Κολοκοτρώνης                                                   Κων. Σκουτέλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου