Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση από την παράταξη ΕκΚίνηση Εργαζομένων ΤΡΑΙΝΟΣΕ




Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την διαδικασία για την εκλογή της ΚΕΦΕ. Προβληματισμό  για τις σκοπιμότητες που μπορεί να κρύβουν τέτοιου είδους αντιδράσεις, που αν μη τι άλλο δεν βοηθούν και υποβιβάζουν το συνδικαλιστικό κίνημα, σε μια εποχή που το μέλλον απαιτεί άλλες νοοτροπίες και στοχεύσεις, κυρίως με στόχευση στην γρήγορη και αποτελεσματική εκπροσώπηση όλων των Συναδέλφων και όχι των αναχρονιστικών αντιλήψεων για τις ασήμαντες ενδεχομένως εντυπώσεις που θέλουν να κερδίσουν οι παρατάξεις.


Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις των παρατάξεων, με τις οποίες παραθέτουν τα γεγονότα, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:


·         Ενημερωθήκαμε τηλεφωνικά από τον Πρόεδρο του Σωματείου της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις εκλογές της ΚΕΦΕ τουλάχιστον δυο εβδομάδες πριν την ημερομηνία της διεξαγωγής τους με λεπτομέρειες για την διαδικασία τους και δεν είχαμε καμία ένσταση.


·         Σε συζήτηση που είχε ο επικεφαλής μας με τον επικεφαλής της Ενωμένης Κίνησης όταν τον ρώτησε για τις εκλογές της ΚΕΦΕ και αν θα έχει υποψήφιο, του απάντησε αρνητικά χωρίς να αναφερθεί σε τίποτα άλλο που να αφορά στην διαδικασία των εκλογών.


·         Πρώτη φορά που τέθηκε θέμα για την διαδικασία σε δικό μας εκπρόσωπο ήταν την ημέρα κατάθεσης των φακέλων υποψηφιοτήτων (λίγο πριν τις καταθέσεις τους) η οποία όπως είδαμε και εμείς, καθώς βρισκόταν εκεί ο επικεφαλής της παράταξης μας,  έγινε κανονικά χωρίς να αναφερθεί κανείς σε οτιδήποτε μεμπτό.


Οι ανάγκες Συνάδελφοι απαιτούν ενότητα και σύμπνοια, ιδιαίτερα σε ένα νέο περιβάλλον όπως αυτό που έχουμε ενταχθεί, και η δυναμική του καθενός θα πρέπει να είναι στοχευμένη αλλού, και όχι σε εμάς τους ίδιους. Αντιλήψεις του χθες δεν έχουν θέση πλέον στην «επόμενη μέρα» και όσοι δεν το έχουν καταλάβει, καλά θα κάνουν να μην βάζουν τρικλοποδιές που δεν ωφελούν κανέναν, όταν μάλιστα όλοι ξέρουν τις ιδιαίτερα δύσκολες προκλήσεις, που έχει μπροστά του το Σωματείο, και αφορούν όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου