Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ21/2/2018
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Όπως ρητά ορίζει το καταστατικό εκλέχθηκαν σε όλες τις έδρες ανά την επικράτεια, μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Μάλιστα σε όλες τις έδρες εκλέχθηκαν ομόφωνα όλα τα μέλη των επιτροπών μέσα από διαδικασία που είχαν συμφωνήσει ΟΛΕΣ οι παρατάξεις.
Ειδικότερα όσον αφορά την Ενωμένη Κίνηση (ΠΑΜΕ) θα πρέπει να σημειώσουμε τα εξής: επειδή η συγκεκριμένη παράταξη δεν εκπροσωπείτο στο τελευταίο δ.σ. και δεν συμμετείχε ενεργά στις προπαρασκευαστικές διεργασίες των εκλογών, ο Πρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας του Σωματείου από κοινού ενημέρωσαν τόσο τον επικεφαλής της παράταξης στην Ομοσπονδία, όσο και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις ομόφωνα συμφωνημένες διαδικασίες, στις οποίες και οι δύο συμφώνησαν απολύτως χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση!!!
Ιδιαιτέρως δε, τονίζουμε πως ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ενωμένης Κίνησης συμμετείχε κανονικά στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Πάτρας, ψήφισε, υπέγραψε και μάλιστα εξέλεξε και αντιπρόσωπο του ψηφοδελτίου του στην εφορευτική επιτροπή. Καμία ένσταση δεν διατύπωσε, καμία επιφύλαξη δεν διατύπωσε, ήταν σε όλα σύμφωνος…
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Εάν κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το γενικό, εάν κάποιοι διαπιστώνοντας και εν τοις πράγμασι την συνδικαλιστική τους ανυπαρξία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, τορπιλίζοντας νόμιμες διαδικασίες, εάν τέλος τέλος η αγωνία τους για συνδικαλιστική επιβίωση ξεπερνά την κοινή λογική και αξιοπρέπεια, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να μονιμοποιηθούν στο περιθώριο.
Εμείς καλούμε όλες και όλους να συστρατευθούν με το Σωματείο προκειμένου να δώσουν τις δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας, έξω από κομματικά, παραταξιακά ή προσωπικά συμφέροντα.

Υ.Γ. Το θέμα του μητρώου μελών που ενίσταται η Ενωμένη Κίνηση δε χρήζει καν ανάγκη απάντησης…

Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου