Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΣ




ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
       Ως παράταξη, συμμετέχουμε στο Προεδρείο του Σωματείου, με τη θέση του Αντιπροέδρου και αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σχετικά με την εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας και τα όσα έχουν προκύψει. Ευθύνη που κυρίως βαραίνει τις δύο πρώτες παρατάξεις και ατομικά τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου, οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι έναντι κάθε αρχής.
       Επειδή ως παράταξη λέμε πάντα την αλήθεια στους συναδέλφους θα το κάνουμε και τώρα. Η συμφωνία για την εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής έγινε καλή την πίστη και χωρίς καμία σκοπιμότητα, με μόνο κριτήριο την ταχύτητα των διαδικασιών. Τώρα πια, δεν υπάρχει καμία καλή πίστη!

       Η παράταξη της Ενωμένης Κίνησης ανέλαβε την ευθύνη και κατέθεσε ένσταση για την παράλειψη που υπήρχε στην εκλογή της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
       Πάρα ταύτα, είχαμε αποφασίσει να κινηθούμε όλοι μαζί ως Σωματείο, να αναλάβουμε από κοινού τις ευθύνες μας και να μην επιδοθούμε σε ανταλλαγή παραταξιακών ανακοινώσεων και υπαινιγμών, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση στα μέλη μας.
       Ωστόσο, οι δύο παρατάξεις αντί να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί επιδίδονται σε μία σειρά ανακοινώσεων και ουσιαστικά προσπαθούν να μας πείσουν  ότι για όλα φταίνε οι άλλοι. Ούτε λέξη για την δική τους ευθύνη, με αντανακλαστικά που ατονούν όταν έχουν να κάνουν με την διοίκηση αλλά ξυπνούν δυναμικά όταν απευθύνονται στους “άλλους”. Οι ανακοινώσεις της ΑΣΚ, όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για τις εξελίξεις αλλά θρασύτατα κατηγορούν άλλους με υπονοούμενα και διάφορους εξυπναδισμούς περί «λαγών». Για τα όσα συνέβησαν στον Σταθμό Λαρίσης σιωπούν εκκωφαντικά λέγοντας ότι πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι! Δείχνοντας καλή διαγωγή σαν καλά παιδιά απέναντι στην διοίκηση.
      Όσον αφορά την ΔΑΚΕ θα της προτείνουμε όταν ξυπνήσει να διαβάσει το καταστατικό του σωματείου μας και τον 1264 που επικαλείται.  Όσο για  τις πρακτικές του ΠΑΜΕ, είναι γνωστές σε όλους μας, αλλά πλήρως άσχετες με το θέμα μας. Το παραθυράκι στις διαδικασίες το βρήκαν ανοιχτό και το εκμεταλλεύτηκαν.
      Καλούμε όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και κυρίως τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα και να τηρήσουν απαρέγκλιτα το καταστατικό, δεδομένου ότι η καλή πίστη έχει χαθεί από όλους.
      Τώρα έχουμε ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς να μην αφήσουμε καμιά σκιά σχετικά με τις διαδικασίες και να προχωρήσουμε σύμφωνα με όσα προβλέπονται καταστατικά και βάσει νόμου. Και επειδή συμφωνούμε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες, το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας έχει μοναδική υποχρέωση, να φροντίσει έτσι ώστε το Σωματείο, να μην μείνει χωρίς Διοίκηση, ούτε μια ημέρα! Εμείς ως παράταξη, τονίζουμε ότι δεν θα στηρίξουμε καμία άλλη πρόταση πέρα του καταστατικού και του νόμου,  δεν προτιθέμεθα να συμμετέχουμε σε άλλους πειραματισμούς και θα διασφαλίσουμε την νομιμότητα των διαδικασιών!


                                                                                                           
                                                                         Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                                         ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
                                                                              ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου