Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 22/11/2015


1 σχόλιο:

  1. Ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωμένη Κίνηση που την δημοσιεύουμε χωρίς να μπορούμε όμως να την αφήσουμε ασχολίαστη!
    Η διατύπωση της δικηγόρου στο εξώδικο είχε να κάνει με τον ρόλο της εργαζόμενης συναδέλφου στον κλάδο Κίνησης και Ελέγχου Αμαξοστοιχιών και να τονίσει ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο έλαβε χώρα κατά την διάρκεια ελέγχου, εργασία που ανήκει στις αρμοδιότητες της συναδέλφου.
    Για άλλη μια φορά επιχειρείται να στοχοποιηθεί το νέο Σωματείο από ανθρώπους οι οποίοι ως μόνη πρόταση που διαχρονικά καταθέτουν, είναι να ανεβούν στα τρένα οι εναπομείναντες εισιτηριοδότες. Προφανώς και είναι υπέρ της παραχώρησης σε ιδιώτες και του τελευταίου σημείου πώλησης εισιτηρίων που ανήκει ακόμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
    Αναμένουμε με ενδιαφέρον να μας πει η Ενωμένη Κίνηση για ποιο λόγο ενώ υπήρχε μεγάλη έλλειψη προσωπικού σε όσους εργάζονταν επί των αμαξοστοιχιών, δεν κατήγγειλε τότε το γεγονός (από την θέση που κατείχε στο προεδρείο του τότε Σωματείου) της προαγωγής ( και άρα καθόδου τους από το τρένο...) 30 ανθρώπων προκειμένου να καλυφθούν θέσεις προϊσταμένων και αρχιελεγκτών.
    Πάντως ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι αν και κατηγορεί το νέο Σωματείο ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ορολογία των βαθμών του κλάδου, αναγνωρίζει ότι για πρώτη φορά γίνεται στάση εργασίας για αυτό το ζήτημα...

    Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή