Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Επιστολή για τις αμοιβές των Μηχανικών Εκπαιδευτών



 Όπως γνωρίζετε από το 2018 μέχρι και σήμερα πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μηχανοδηγών που εργάζονται στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΟΣΕ συνδράμοντας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Σύμφωνα με την Διεταιρική Σύμβαση συνεργασίας που έχει συνάψει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τον ΟΣΕ (τόσο στην προγενέστερη όσο κα στην ισχύουσα, η οποία υπεγράφη τον Μάρτιο του 2021) οι αμοιβές για τους εκπαιδευτές μηχανοδηγών καθορίζονται ως εξής:

 Για την θεωρητική εκπαίδευση 12 €/ώρα ανά εκπαιδευτή.

 Για την πρακτική εκπαίδευση 12 €/ώρα ανά εκπαιδευτή.

 Επίσης αμοιβή προβλέπεται και για τους πιστοποιημένους εξεταστές μηχανοδηγών 12 €/ώρα ανά εξεταστή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Μηχανικοί πιστοποιούνται ως Εκπαιδευτές – Εξεταστές με δική τους ατομική αίτηση στην Ρ.Α.Σ. και εφόσον πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση εκ μέρους των Μηχανικών να καταθέσουν κάποια αίτηση εφόσον δεν το επιθυμούν οι ίδιοι.

Έως σήμερα δεν έχουν καταβληθεί στους Μηχανικούς Εκπαιδευτές – Εξεταστές οι αμοιβές για τις εκπαιδεύσεις και εξετάσεις που έχουν λάβει χώρο από τον Σεπτέμβρη του 2018. Επίσης, γνωρίζετε ότι πιστοποιήσεις συναδέλφων βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς κι ότι έχουν ήδη ξεκινήσει νέα προγράμματα εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΟΣΕ.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αποζημίωσης των Μηχανικών Εκπαιδευτών-Εξεταστών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


                           Ο Προέδρος                      Ο Γ. Γραμματέας


                         Β. Ζαβογιάννης                      Σ. Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου