Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 14/9/2017



ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Κάνιγγος, αριθμ. 6 και εκπροσωπείται νόμιμα.
 Π Ρ Ο Σ
1.    Την ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Σ.Ε.) Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου, αριθμ. 1-3 και εκπροσωπείται νόμιμα.
2.    Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού  (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ.)  Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου, αριθμ. 1-3 και εκπροσωπείται νόμιμα.

3.    Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου 1-3, και εκπροσωπείται νόμιμα.
4.    Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρόλου, αριθμ. 27, και εκπροσωπείται νόμιμα.
5.    Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Λιοσίων, αριθμ. 301, και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΣΕ

1.    Τον κο Υπουργό Οικονομικών, κο Τσακαλώτο.
2.   Τον κο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κο Σπίρτζη.
3.   Τον κο Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κο Μαυραγάνη.
4.   Τον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας, ο οποίος εδρεύει στην Αθήνα,
   - Πλ.Βικτωρίας, αριθμ. 7 και εκπροσωπείται νόμιμα.
-----------------------------------------------------------------------
          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 5η Σεπτεμβρίου 2017 αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη και πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.                            Μοναδικό θέμα της απεργιακής κινητοποίησης είναι η ολοκλήρωση της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με τη θέση των τελικών υπογραφών, με αποτέλεσμα και τυπικά η χώρα να μείνει χωρίς Δημόσιο Σιδηρόδρομο.-
-----------------------------------------
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τις ανώνυμες εταιρείες με τις επωνυμίες Ο.Σ.Ε. Α.Ε., Ε.Ε.Σ.ΣΤ.Υ.  Α.Ε., ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τον ΟΜΕΔ, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.
                                Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2017      
         Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου