Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ 1.000 ΕΥΡΩΑΘΗΝΑ 18/9/2017 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣυναδέλφισσες- Συνάδελφοι,       Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για την περιβόητη παροχή των 1.000 ευρώ, οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Έχοντας  λάβει μέρος σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έγιναν για τη ΣΣΕ  σε όλα τα επίπεδα, ξεκάθαρα δηλώνουμε πως:

       α) η συγκεκριμένη παροχή των νέων ιδιοκτητών ουδέποτε δόθηκε σαν αντιστάθμισμα για οποιοδήποτε άρθρο της υπό διαπραγμάτευσης τότε σύμβασης.

       β) από την πρώτη στιγμή που έπεσε στο τραπέζι η συγκεκριμένη πρόταση, κατηγορηματικά δηλώθηκε από το μέτοχο πως η συγκεκριμένη παροχή αφορούσε το σύνολο των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

      γ) το Σωματείο της ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ διασφάλισε και απέτρεψε την όποια προσπάθεια αναδιανομής του συγκεκριμένου ποσού που επιχειρήθηκε τότε από κάποιους προς όφελος τους. Κάποιους  που προσπάθησαν να υφαρπάξουν τα 2/3 του ποσού για αυτούς, πετώντας τα υπόλοιπα ψίχουλα στο υπόλοιπο προσωπικό (διοικητικό, εμπορικό, οδηγούς και προσωπικό Κίνησης).

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,   

        Είναι  ξεκάθαρο πως στο νέο ιδιοκτησιακό περιβάλλον που τώρα διαμορφώνεται, κάποιοι επιχειρούν να δείξουν πως είναι πιο «απαραίτητοι» από κάποιους άλλους. Πάγια άποψη του Σωματείου μας παραμένει πως για να λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος σαν μία καλοδουλεμένη μηχανή χρειάζονται και είναι απαραίτητα όλα του τα εξαρτήματα! Κανένα δεν είναι σημαντικότερο από κανένα!

       Τέλος τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως σε αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία θα φροντίσουμε να διασφαλίσουμε ίσους όρους προς όλες τις κατευθύνσεις και στα νέα εργασιακά δεδομένα που διαμορφώνονται!!!ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  

   ΠΑΝ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                        ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου