Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Αθήνα, 14/6/2016


Συναδέλφισσες συνάδελφοι, στις 22 του μήνα κατατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές για το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στην εφαρμογή των μνημονίων, ολοκληρώνοντας την καταστροφική πορεία της χώρας η οποία ξεκίνησε το 2010 με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, άξιοι συνεχιστές των προηγούμενων κυβερνήσεων, ξεπουλούν το σύνολο της περιουσίας του δημοσίου καθιστώντας την Ελλάδα κράτος-φάντασμα!!!
Έπειτα από την δήθεν "αναδιοργάνωση του σιδηροδρόμου" και συνειδητή απαξίωση ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΕΕΣΤΥ έφτασε η ώρα της κατάθεσης της δεσμευτικής προσφοράς πώλησης της εταιρίας που εργαζόμαστε. Τα προηγούμενα χρόνια τα σωματεία μέλη της ΠΟΣ, όπως η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δώσαμε μάχες για να μην ιδιωτικοποιηθεί η εταιρία μας. Τώρα όμως πρέπει να δώσουμε την μάχη των μαχών για να σταματήσουμε αφενός το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των άλλων εταιριών μας και αφετέρου να διασφαλήσουμε την εργασιακή αξιοπρέπεια μας και την επιβίωση των οικογενειών μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣ, ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΝΥΝ ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                   ΚΩΝΣΤ. ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου