Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Επιστολή Παναγιώτη ΤερζόγλουΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ … ΟΡΙΟ!!!

ΑΘΗΝΑ 11/5/2016

Πριν λίγες ημέρες κοινοποιήθηκε μέσω του διαδικτύου, ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ για τις προσεχείς εκλογές στο Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ με τίτλο: Ανατροπή στο σωματείο!!! Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, ακόμη και η αφισέτα που τη συνοδεύει, δημιούργησε τον τίτλο αυτού του σημειώματος. Και εξηγούμαι:

Από την πρώτη λέξη μέχρι και την τελευταία, η ανακοίνωση προέρχεται από κείμενα που συνέταξε (με τη βοήθεια μου) η συντρόφισσα και φίλη μου Γεωργία Κανελλοπούλου. Σε κάποια σημεία μάλιστα υπήρχε διαφωνία (!!!) της σημερινής ηγεσίας του Δικτύου Σιδηροδρομικών και πέρασαν μετά από πίεση!!!

Σήμερα διαπιστώνω με κατάπληξη ότι, τα κείμενα των τρισκατάρατων ημών, που εκδιωχτήκαμε ή εξαναγκαστήκαμε σε αποχώρηση από την παράταξη που συνιδρύσαμε και μάλιστα με χυδαίο τρόπο, υιοθετούνται από τη Συριζέικη ηγεσία του Δικτύου προκειμένου να ξεπεράσουν το σκόπελο των εκλογών.

Προκειμένου να ξεπεράσουν αυτόν τον σκόπελο, είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν όποιο μέσο και να βάλουν οποιονδήποτε μανδύα. Να υιοθετήσουν αρχές και θέσεις που μετά την πασοκοποίηση τους, μπήκαν στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας. Να υποσχεθούν αγώνες για αιτήματα που τα θυσίασαν, προκειμένου να γίνουν οι νέοι κυβερνητικοί και εργοδοτικοί συνδικαλιστές.

Φυσικά δεν ταυτίζω όλα τα μέλη, φίλους και ψηφοφόρους του Δικτύου με την νεοπασοκική και μόνιμη ηγεσία του. Απευθύνομαι μάλιστα σε αυτούς και τους ζητώ να μην προδώσουν τους αγώνες που δώσαμε 30 χρόνια και πλέον κάτω από σκληρές και αντίξοες συνθήκες. Να μην παρασυρθούν από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια τους, για αλλαγές στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Το μόνο που θέλουν είναι να γίνουν, «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη»!!!

Είναι τόσο πρόχειροι και τσαπατσούληδες, όπως ήταν πάντα άλλωστε, που δεν προσάρμοσαν στο σήμερα, ούτε την παράγραφο όπου γράφαμε παλιά: «στα τρία (!!!) χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας …» . Ούτε αυτό δεν άλλαξαν, για να κρατήσουν έστω τα προσχήματα. Δεν τα χρειάζονται άλλωστε, τώρα που έχουν «δικές τους Διοικήσεις»!!!

Παναγιώτης Τερζόγλου

Υποψήφιος με τη ΡΙ.Κ.ΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου