Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 
      ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
Αθήνα 15/10/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2
Με το πολυνομοσχέδιο – μεσοπρόθεσμο ολοκληρώνεται                                                  
 το ξεπούλημα και του σιδηροδρόμου.
Ήδη κατατέθηκε με τη γνωστή όσο και επαίσχυντη διαδικασία του επείγοντος - και αναμένεται να ψηφιστεί την Παρασκευή - άλλο ένα πολυνομοσχέδιο «κουρελού» με σωρεία προαπαιτούμενων, που σφαγιάζει ασφαλιστικά δικαιώματα, που επιβάλλει νέους φόρους και καθιερώνει δρακόντειες ποινές για τη συλλογή τους, που προωθεί την αποκρατικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων στον χώρο της ενέργειας και των μεταφορών, που φέρνει σειρά «μεταρρυθμίσεων» σε ευρύτατα πεδία από τα φάρμακα και το δημόσιο μέχρι την ποτοποιία. Και φυσικά θα ακολουθήσουν αμέσως και τα επόμενα.


Για να πάρουμε τη «δόση», για να ολοκληρωθεί η «αξιολόγηση», για να προχωρήσει μια ακόμη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Στο ίδιο και απαράλλαχτο κατάμαυρο μοτίβο των προηγούμενων μνημονιακών επεισοδίων που ζει η ελληνική κοινωνία εδώ και πεντέμισι χρόνια, με τα ίδια κι απαράλλαχτα αποτελέσματα: κοινωνικά ερείπια, φαύλος κύκλος ύφεσης και ανεργίας. Kαι φυσικά, δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα ψηφιστούν και άλλα πολλά.

Σε ότι αφορά το σιδηρόδρομο, το πολυνομοσχέδιο είναι σαφές: O ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!! Πετώντας στο καλάθι των αχρήστων κάθε υπόσχεση και δέσμευση, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βαφτίζουν την κατασπατάληση, τις ρεμούλες και τη διαφθορά πολλών δις ευρώ, ως χρέη του σιδηροδρόμου και τα διαγράφει, προκειμένου να ξεπουλήσει άμεσα «καθαρές» ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ και ο αγοραστής να μπορέσει να βγάλει κέρδη αμέσως. Για τη ΛΑΕ ο σιδηρόδρομος είναι εθνικό κεφάλαιο. Είναι μοχλός ανάπτυξης για όλη την ελληνική οικονομία και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζει μια κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της και το λαό που κυβερνάει.

Προχθές είμαστε παρόντες στη μαχητική διαδήλωση στο λιμάνι για τον ΟΛΠ, μεθαύριο θα είμαστε στο Σύνταγμα στην κινητοποίηση των συνδικάτων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο. Θα είμαστε παρόντες και παρούσες σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς και σπουδών, σε κάθε μικρό και μεγάλο λαϊκό σκίρτημα για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας.
Καλούμε όλους τους σιδηροδρομικούς ενάντια στην κυβέρνηση του τρίτου μνημονίου.
Να ξαναπούμε  ΟΧΙ στην λιτότητα και στην εξαθλίωση.
                            ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
                            ΟΧΙ στην αύξηση των ορίων ηλικίας και στη μείωση των συντάξεων.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/10/2015 (στις 7μ.μ.)
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΜΑΛΙΑΣ & ΟΘΩΝΟΣ   )

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑ.Ε. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου