Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

                                                                                                                                              15-03-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το σωματείο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαγγέλλει συμμετοχή στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Πέμπτη 16 Μάρτιου 2023.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στις οικογένειες των 11 συναδέλφων μας και των δεκάδων ακόμη συμπολιτών μας που χάθηκαν άδικα την μοιραία νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Το πρωτοφανές δυστύχημα που προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες από την σύγκρουση των δυο τραίνων είναι  αποτέλεσμα της αδιαφορίας όλων τον αρμοδίων φορέων, οι οποίοι επι σειρά ετών, ενώ γνώριζαν την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό σιδηρόδρομο, επέλεγαν να απέχουν.

Απαιτούμε την άμεση και αμερόληπτη διαλεύκανση του δυστυχήματος ώστε να αποδοθούν ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους.

Δεν ήταν απλά ένα ανθρώπινο λάθος! Η συστηματική υποβάθμιση και η ελλιπής συντήρηση - επιτήρηση των υποδομών, δεν είναι απλά ένα ανθρώπινο λάθος! Η κωλυσιεργία στην τοποθέτηση των αναγκαίων για την λειτουργία του σιδηροδρόμου συστημάτων ασφάλειας, δεν είναι απλά ένα ανθρώπινο λάθος!

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

 

Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16/3/2023 για να δηλώσουμε σύσσωμοι την αντίδραση μας στις πολιτικές επιλογές που οδήγησαν στην εξαθλίωση της υποδομής του Ελληνικού Σιδηροδρόμου, οδηγώντας στον θάνατο τους συνάδελφους και τους συμπολίτες μας.

ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 11:00ΠΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΙΣ 12:00ΜΜ.


Το Σωματείο Εργαζομένων της Π.Ε.Π ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου