Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Εφαρμογή του άρθρου 47 της ισχύουσας Σ.Σ.Ε. / Μεταφορά των εργαζόμενων


ΑΘΗΝΑ 19.05.2022

 ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ: 3340….

 

 ΠΡΟΣ: Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυν.  Κα Πρωτογερά Ζ. 

   Δ/ντη Λειτουργίας κ. L. Zucalla 

            Δομή Διοίκησης Πληρωμάτων Κο E. Χάντακα 

ΘΕΜΑ:
Εφαρμογή του άρθρου 47 της ισχύουσας Σ.Σ.Ε. 


Κύριοι, 

Παρά τις επανειλημμένες προφορικές οχλήσεις που έχετε δεχτεί από το Σωματείο μας, παραλείπεται μέχρι και σήμερα η τήρηση του άρθρου 47 της ισχύουσας Σ.Σ.Ε., για όλους τους εργαζόμενους.

 Όπως ήδη γνωρίζετε, η επάνδρωση των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού πραγματοποιείται με προσωπικό του κλιμακίου Κιάτου. Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αναλαμβάνουν ή ολοκληρώνουν τις πρωινές ή βραδινές βάρδιες, απαιτείται να διανύσουν δεκάδες χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας τους, προκειμένου είτε να κάνουν παραλαβή της αμαξοστοιχίας τους, είτε να ολοκληρώσουν τη βάρδια τους, στον σταθμό του Κιάτου. Ειδικότερα, οι συνάδελφοι διανύουν από 65 -200 χλμ την ημέρα, μόνο και μόνο για να προσέλθουν και να επιστρέψουν από την εργασίας τους. 

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, καθώς και για λόγους δικαιοσύνης και ισότητας μεταξύ των υπαλλήλων της εταιρείας, ζητάμε να τηρηθεί η ισχύουσα Σ.Σ.Ε και να εφαρμοστεί το άρθρο 47, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία αναλαμβάνει τη μεταφορά των εργαζόμενων στην έλξη και κίνηση που ολοκληρώνουν ή αναλαμβάνουν την εργασία τους μεταξύ 24:00-06:00.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

       ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                              ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου