Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Επιστολή στην ΔΙΣΜΟΕ για την εκπαίδευση στην Ηλεκτροκίνηση
Κύριε Διευθυντά,Όπως γνωρίζετε το προσωπικό  Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών βάσει κανονιστικών διατάξεων, οφείλει να επανεκπαιδεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε θέματα που είναι σχετικά με το αντικείμενο των καθηκόντων του και σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις της υλικοτεχνικής υποδομής και της τεχνολογίας.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει λήξει η χρονική διάρκεια της πιστοποίησης του σε ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση βάσει των κανονιστικών διατάξεων.

Επειδή το προσωπικό του κλάδου Προσωπικού Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών εργάζεται σε ηλεκτροδοτούμενο δίκτυο και είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια των επιβατών και του τροχαίου υλικού σε συμβάντα προτείνουμε :

Να ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ τα προγράμματα εκπαίδευσης Προσωπικού Ελέγχου και Κίνησης Αμαξοστοιχιών στους κανονισμούς ηλεκτροκίνησης προκειμένου να γνωρίζει όλο το προσωπικό τις ενέργειες που προβλέπεται να κάνει σε περιπτώσεις κινδύνου.
           


                                                          
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου