Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου για τις επιθέσεις εναντίον του Προσωπικού




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





Το τελευταίο διάστημα, αντί να μειωθούν οι επιθέσεις βιαιοπραγίας κατά συναδέλφων την ώρα που εκτελούσαν την υπηρεσία τους, μετά μάλιστα και την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου μας για θέματα ασφάλειας με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Προστασίας του Πολίτη, αυτές έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Για πολλοστή φορά συνάδελφοι σε διαφορετικές αμαξοστοιχίες, δέχτηκαν αναίτια επίθεση, τόσο λεκτική, όσο και σωματική, ενώ καταγράφηκαν και ζημιές στο τροχαίο υλικό.




          Τα τελευταία γεγονότα καταδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το βαθμό επικινδυνότητας που βιώνει καθημερινά το Προσωπικό Κίνησης Αμαξοστοιχιών  κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του, ενώ καθιστά μονόδρομο την επιπλέον θωράκιση του σε θέματα ασφάλειας από πλευράς της Εταιρείας, τόσο για την προστασία του Προσωπικού, όσο και των ίδιων των Επιβατών.




          Καλούμε την Πολιτεία να επιληφθεί άμεσα για την τήρηση της τάξης στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους, πως το Προσωπικό των Αμαξοστοιχιών δεν μπορεί να αποτελεί έρμαιο των διαθέσεων του καθενός.




          Καλούμε τη Διοίκηση της Εταιρείας μας να φροντίσει ακόμα περισσότερο για την ασφάλεια του προσωπικού της και να πράξει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση!    




          Είναι σαφές πως το προσωπικό ενός μέσου μαζικής μεταφοράς δεν μπορεί να αποτελεί μέσο εκτόνωσης του οποιουδήποτε !!!

                                                                                                             




       

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ   ΤΗΣ









ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου