Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Ενίσχυση των παροχών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας - Ανακοίνωση




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με απόφαση που έλαβε το Προεδρείο του Σωματείου κατά την τελευταία συνεδρίαση του, η ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε ενίσχυση των παροχών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας. Όπως  άλλωστε είχαμε ενημερώσει από το ξεκίνημα του εγχειρήματος, περίπου ένα χρόνο πριν, οι παροχές του Ταμείου Αλληλοβοήθειας διαρκώς θα ενισχύονται με σκοπό την όσο το δυνατόν στήριξη των συναδέλφων μας.
Οι αποφάσεις για τις επιπλέον καλύψεις, πλέον αυτών που ήδη ισχύουν, για όλα τα μέλη είναι οι εξής:
·       Παροχή οικονομικού βοηθήματος ύψους 300,00 ευρώ σε περίπτωση εργατικού         ατυχήματος. Το βοήθημα θα δίνεται αμέσως μετά τη δήλωση του ατυχήματος στις αρμόδιες υπηρεσίες.
·       Παροχή οικονομικής στήριξης ύψους 100,00 ευρώ για κάθε 15 ημέρες αναρρωτικής άδειας που οφείλεται σε εργατικό ατύχημα.
·    Παροχή ημερήσιας αποζημίωσης ύψους 30,00 ευρώ για κάθε ημέρα νοσηλείας σε νοσοκομείο, ανεξαρτήτου αιτίας. Οι ημέρες καθορίζονται με βάση το εισιτήριο και το εξιτήριο του νοσοκομείου και δεν συμπεριλαμβάνουν τις ημερήσιες νοσηλείες.
Επίσης γνωστοποιούμε πως συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή εισηγήσεων, ύστερα από την πρόσκληση που είχε απευθύνει δημόσια το Σωματείο μας προς όλα τα μέλη του. Η συγκεκριμένη επιτροπή θα επεξεργάζεται όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων, θα ελέγχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και θα εισηγείται στο Δ.Σ. του Σωματείου την παροχή τυχόν αποζημίωσης.
                                                   Τα μέλη της εισηγητικής επιτροπής είναι:
Μηλιώνη Μαρία
Μουσκάτ Αικατερίνη
Μπόκου Αποστολία
Ελπίζουμε πως σύντομα θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις παροχές  του Ταμείου Αλληλοβοηθείας, με σκοπό την πλήρη κάλυψη όλων των μελών του.
Τέλος ενημερώνουμε πως έπειτα από κάποια ζητήματα τεχνικής φύσης που είχαν προκύψει με την τράπεζα και αφορούσαν την αλλαγή της σύνθεσης του δ.σ. έπειτα από τις πρόσφατες εκλογές και τα οποία μόλις λύθηκαν, θα καταβληθούν τα οικονομικά βοηθήματα που οφείλονται άμεσα!

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου