Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Σιδηροδρομικής Κίνησης
24/4/2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Για ακόμα μία φορά διαπιστώνουμε πως κάποιοι, ξεπερνώντας κάθε όριο ήθους και συνδικαλιστικής αξιοπρέπειας, δε διστάζουν να «παίξουν» ακόμα και με ανθρώπινες ζωές.

Την ώρα που ένας νέος νόμος έρχεται, προκειμένου να καταφέρουν να γυρίσουν πίσω και οι τελευταίοι μεταταγμένοι σιδηροδρομικοί, την ίδια ώρα το σύστημα ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ χρησιμοποιώντας προφανώς και υπηρεσιακούς μηχανισμούς, φροντίζει να σπρώξει προς την έξοδο για δεύτερη φορά όσους γύρισαν με απόσπαση, γιατί απλά δεν τους βγαίνει συνδικαλιστικά.

Προκειμένου να μπορέσουν να διασωθούν στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται και στο οποίο προφανώς αδυνατούν να επιβιώσουν, φτάνουν στο σημείο να διαρρέουν έγγραφα προσωπικού μάλιστα χαρακτήρα χωρίς τη συναίνεση των συναδέλφων που αναφέρονται σε αυτά, θέλοντας να καταστήσουν τη θέση τους δυσχερέστερη. Αντί να προσπαθούν και να ενεργούν στην κατεύθυνση να βρεθεί η λύση που επιθυμούν οι ίδιοι οι συνάδελφοι μας, πράττουν ακριβώς το αντίθετο.

Εμείς, σαν Ανεξάρτητη Σιδηροδρομική Κίνηση ήμασταν και είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στους αποσπασμένους συναδέλφους μας. Αγωνιστήκαμε, αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μπορέσουν οι αποσπασμένοι συνάδελφοί μας να παραμείνουν προκειμένου να συνεχίσουν να κάνουν την εργασία που έκαναν για πάνω από 30 χρόνια!

Αυτή του Σιδηροδρομικού!

Αγωνιζόμαστε χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς να μας ενδιαφέρει πού ανήκει παραταξιακά ο καθένας. Η ψηφοθηρία δεν ήταν και δε θα γίνει ποτέ όπλο για αυτή την παράταξη!

Ο αγώνας για την οριστική παραμονή των συναδέλφων μας στο σιδηροδρομικό γίγνεσθαι θα συνεχιστεί είτε ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές, είτε όχι (όπως κάποιοι προσπαθούν…).

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου