Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Δικαίωση για την συνάδελφο που δέχθηκε επίθεση στον ΠροαστιακόΠριν λίγο ολοκληρώθηκε η δίκη που έλαβε χώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων για το τελευταίο περιστατικό βιαιοπραγίας (ενός εκ των πολλών) στο τμήμα του προαστιακού από το Κιάτο έως το Αεροδρόμιο.

Η ποινή που επιβλήθηκε στην κατηγορουμένη είναι 12 μήνες χωρίς αναστολή και αποτελεί μία ηθική δικαίωση τόσο για την συνάδελφο μας που δέχθηκε την επίθεση όσο και για το προσωπικό κίνησης στο σύνολο του που τις περισσότερες φορές αφήνεται από τους αρμόδιους στο έλεος αντίστοιχων βίαιων συμπεριφορών.

Φυσικά η δικαίωση αυτή δεν λύνει ως δια μαγείας το πρόβλημα, αντιθέτως δε, τονίζει την δυσκολία της κατάστασης που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας που εργάζονται στην πρώτη γραμμή σε ολόκληρο το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ καθιστά επιτακτική ανάγκη την άμεση λήψη μέτρων πρόληψης (όπως στελέχωση των αμαξοστοιχιών με προσωπικό) και όχι καταστολής.

Κατόπιν ενεργειών του Σωματείου μας την συνάδελφο συνόδευσε στο δικαστήριο δικηγόρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ εκφράζοντας παράλληλα διαμαρτυρία για το συμβάν καθώς και συμπαράσταση στην συνάδελφο, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας του Σωματείου καθώς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και άλλοι συνάδελφοι.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στην συνάδελφο καθώς και σε όλους όσοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου