Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση

Για επικοινωνία και αποστολή σχολίων προς δημοσίευση peptrainose@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ









 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η θλίψη είναι αβάσταχτη για όλους μας... Έντεκα συνάδελφοί μας και δεκάδες επιβάτες έχασαν τη ζωή τους, υπό πρωτοφανείς συνθήκες... Χιλιάδες άνθρωποι θρηνούν για την απώλεια των παιδιών, των συγγενών ή των φίλων τους.  Άλλοι ψάχνουν ακόμα στα αποκαΐδια, με την ελπίδα να τους βρουν ζωντανούς... Οι λέξεις δεν είναι ικανές για να περιγράψουν τον ανείπωτο πόνο που επικρατεί μεταξύ σιδηροδρομικών, εργαζόμενων και μη.

Είμαστε εξαντλημένοι συνάδελφοι και μαζί με την εξάντληση των ψυχικών μας δυνάμεων έχει εξαντληθεί  η υπομονή μας και η ανοχή μας για την απάθεια όλων των αρμόδιων φορέων, που επιλέγουν συνειδητά να αγνοούν επί σειρά ετών τα αιτήματα και τις προειδοποιήσεις μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων και δεν ξεχνάμε ότι αν η κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου δεν προσαρμοστεί κατάλληλα, το επόμενο δυστύχημα είναι κοντά. 

ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ...

Καλούμε αύριο 03.03.2023, όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν τα σωματεία μας, ως απόδοση ελάχιστου φόρου τιμής στους συναδέλφους μας που χάθηκαν με τόσο άδικο τρόπο.

Συγκέντρωση - συνέλευση 10 π.μ στον Ρέντη.

 

ΤΑ Δ.Σ.

Π.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σ.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου